Helhetsansvar för din nyproduktion

Vi har erfarenhet av nyproduktion av lösvirkeshus, eller en komplementbyggnad,  som ibland ska passa in med äldre bebyggelse i bruks- eller skärgårdsmiljö. Modernt åretruntboende och uppdaterade byggnader på nya tomter. Vi hjälper dig med ditt bygge under hela processen, från grunden och skisstadiet, tills den sista väggen är rest och listerna är målade.

 
sg-gard.jpg

Lösvirkeshusen byggs precis efter kundens önskemål i samråd med våra arkitekter och erfarna snickare. Inga kostsamma ändringar som modulhusföretagen tar. Ni som kund bestämmer precis hur ni vill ha ert hus.

Kök

Köket är hemmets hjärta och det är A och O för att det planeras rationellt för bästa bekvämlighet. Stockholmsrum har erfarenhet och känsla för kvalité, som gör att du kan känna dig trygg i våra händer.

sovrum.jpg

Badrum

Vi hjälper dig att utforma ditt badrum till ditt personliga rum, med alla krav på säkerhet tillgodosedda. Vi är våtrumscertifierade och erfarna med god kännedom om ytskikt och känsla för material, hjälper vi dig att skapa dina drömmars badrum.